Biografie

Ik begeleid sinds 1995 mensen als kinesitherapeut en Life coach. Sinds 2000 heb ik mijn eigen praktijk. Daarnaast geef ik yogalessen en workshops over levenskunst voor vrouwen.

Gaandeweg ontwikkelde ik een eigen, unieke manier van werken. Ontstaan uit jarenlange ervaring en persoonlijke honger naar kennis bestudeerde ik verschillende vormen van oosterse en westerse geneeskunde, massage en lichaamswerk, Shiatsu, osteopathie, cranio-sacraal therapie, yoga, voedingssupplementen, bachremedies, cursussen rond vrouwenwijsheid en bevallen, therapeutische technieken en  coach/consulent.
Een diep intuïtief Weten brengt me bij de medicijnvrouw in mezelf.

Of je nu bij mij terechtkomt met fysieke klachten, met psycho-emotionele problemen of met een vraag over je leven, liefde, relaties, seksualiteit, ... het lichaam blijft een sleutelrol spelen in mijn benadering.
Ik ben ervan overtuigd dat het zowel de plaats is waar spanning en pijn zich vastzetten, maar ook waar je in contact kan komen met je innerlijke potentieel aan kracht, vitaliteit, leven en liefde.
Zelf vind ik het een voorrecht om met waaier van zienswijzen van zeer oude kennis uit het oosten en de nieuwste wetenschappelijke evoluties  van bij ons het wondere en goddelijk wezen “de mens” te mogen benaderen!


Mijn Passie

Mijn Passie gaat uit naar de vrouwen. Omdat wij ons zouden her-inneren wie we werkelijk zijn: De dragers en voedsters van het leven. 

The secret wisdom of the woomb mag geintegreert worden in onze hedendaags moderne levenstijl en geneeeswijze!
Graag wil ik de dochters van de maan inwijden over de menstruatiecyclus en het fluctueren van onze energie. Over hoe we weer vruchtbaar en vitaal kunnen zijn als onze natuurlijke hormonen en innerlijke natuur eren.

Hoe essentieel het is in onze maatschappij om de vrouwelijke kwaliteiten van verbinding,mildheid, intuïtieve kracht terug te leven.  Hoe meer we als vrouw verbonden leven vanuit uit onze intuitieve kracht , trouw aan onze innelijke voelen , hoe vitaler en zelfzekerder we zijn. Daarom is er inzicht nodig , over de invloed van onze hormonen op onze psyche, en zodoende ook de evolutie naar de verschillende levensfase. Veel klachten zowel lichamelijk als psychische hebben hun oorsprong verloochen van onze hormonen dans!